BuroDMG
info@burodmg.nl
Amsterdam
+31 (0)6 22 96 33 21
@BuroDMG
Online Expertise Extraordinaire

WordPress

WordPress maakt het mogelijk om snel & gemakkelijk websites op te zetten met een content management systeem (CMS). WordPress zelf is een open source oplossing die gebruik maakt van de laatste webstandaarden, soepel samenwerkt met zoekmachines en is vriendelijk in het gebruik.

De basis van WordPress is gratis en kan naar eigen wens worden aangepast en ingericht. Wat betreft de vormgeving wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van commerciële thema's of kan er een eigen thema ontwikkeld worden op basis van de huisstijl van de klant.

Het beheren van een WordPress site is redelijk eenvoudig: technisch beheer enerzijds en redactie anderzijds. Zoals andere populaire CMS systemen is het ook bij WordPress mogelijk om gebruik te maken van verschillende plugin's en modules.

Conclusie: WordPress is vooral voor kleine en middelgrote bedrijven een prettige & betaalbare oplossing. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van websites die wij in WordPress bouwden. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met Hans Gelok.

WordPress portfolio