BuroDMG
info@burodmg.nl
Amsterdam
+31 (0)6 22 96 33 21
@BuroDMG
Online Expertise Extraordinaire

ExpressionEngine

ExpressionEngine is krachtig genoeg om grote websites aan te sturen, en toch flexibel en makkelijk in gebruik voor site beheerders. Met ExpressionEngine is het beheren van de content een fluitje van een cent. Het maakt niet uit wat voor content je hebt: corporate informatie, jaarverslagen, afbeeldingen, video's? Geen probleem. ExpressionEngine is volledig naar behoefte in te richten. Daarnaast kan je met groot gemak verschillende gebruikers (groepen) aanmaken, en tot in detail rechten toewijzen. Maar ExpressionEngine kan nog veel meer: e-mail marketing, ad management, e-commerce, enzovoort.

In tegenstelling tot andere populaire open source cms systemen zoals Joomla, Drupal of Typo3 is er iemand verantwoordelijk voor de correcte werking van het CMS. Ellislab, de ontwikkelaars van ExpressionEngine bieden uitgebreide hulp en lossen ieder probleem op, vaak nog dezelfde dag! Daarnaast is er een grote toegeweide community van ExpressionEngine ontwikkelaars en gebruikers. Deze zijn ook op twitter erg actief met behulp van de hashtag #eecms

ExpressionEngine is een heel veilig CMS.

Iedere paar maanden komt er een update uit en alles wordt door Ellislab rigoreus getest. Daarnaast zijn er een groot aantal zeer efficiente externe modules te installeren welke de veiligheid nog eens vergroten.

Natuurlijk zijn er ook voor ExpressionEngine vele additionele modules of plugins te verkrijgen welkespecifieke functionaliteiten mogelijk maken.Sommige addons dienen te worden aangeschaft voor een klein bedrag en garanderen daardoor uitstekende support en reguliere updates.

Op zoek naar een nieuwe ontwikkelaar voor je ExpressionEngine website? 

Ook dan zit je bij ons goed. Door onze brede ervaring met EE kunnen we vaak eenvoudig je huidige website overnemen en verder voor je onderhouden en uitbouwen.

Neem contact op met Jelle!

Grote en belangrijke websites op ExpressionEngine

Sommige van de meest veeleisende personen en organisaties draaien hun websites op ExpressionEngine. Zowel Obama als Donald Trump draaien hun campagne websites op EE. En verder bekende merken als Garmin, Pizza Hut, Lenovo en Nokia en organisaties als de universiteit van Leiden.

Een greep uit ons ExpressionEngine portfolio